Vrijwilligers SPRING

JOIN THE CREW!

Wil jij je tien dagen lang onderdompelen in theater, performances, dans, muziek en meer?! Dan ben je bij SPRING op het juiste adres. Hier beleef je het, hier duik jij samen met andere enthousiaste vrijwilligers in de wereld van een internationaal festival als SPRING crewmember.

Over SPRING!

Het tiendaagse SPRING Performing Arts Festival brengt van 17 t/m 26 mei 2018 vernieuwende voorstellingen van internationale theatermakers en choreografen naar Utrecht, zowel in theaters als in openbare ruimtes. Elk jaar werken meer dan 80 vrijwilligers mee om het festival tot een succes te maken. Dat vinden wij fantastisch! Vrijwilligers zijn dan ook onmisbaar voor SPRING en ook dit jaar zoeken wij jou om deze zesde editie te laten knallen.

JOIN THE CREW

Als vrijwilliger bieden we jou een bijzonder kijkje in de wereld van een internationaal vernieuwend performance festival. Werk in een gezellig team, doe je ervaring op en krijg je de kans om de voorstellingen gratis te bezoeken! Kies je team:

  • Kassateam                        klantvriendelijk en bereid een leuke training te volgen?!
  • Publieksbegeleiders        gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Promo team                     fotograferen, filmen en interviewen is jouw ding.
  • SPRING-guide                   jij vertelt mensen met alle liefde iets over ons programma!
  • Flexer                                 leuke onverwachtse klussen en veel afwisseling


Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid vragen we je om minimaal 4 diensten voor SPRING te komen werken. De duur van de diensten is afhankelijk van je functie, maar ligt meestal tussen de 4 à 6 uur per dienst. Zo raak je echt betrokken bij het festival!

 

VRAGEN?

Heb je vragen of heb je interesse om vrijwilliger te worden tijdens het tiendaagse festival? Super leuk! Stuur een mail naar vrijwilligers@springutrecht.nl.

 

Tot snel!


Groetjes,

Tessa & Annika

Vrijwilligerscoördinatoren SPRING 2018

Contact

T 030-2332032

M vrijwilligers@springutrecht.nl

W http://www.springutrecht.nl/vrijwilligers

Adres
Ganzenmarkt 14
3512 GJ Utrecht

Genres