Volle Zaal Producties

Audities & vacatures musical Buiten de grenzen

28 april 2017 17:06 | Gevraagd

Een team van nieuw talent!

Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestartte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan naar het uitvoeren van hun passie. Omdat wij geen subsidieerde instelling zijn en nog vrij jong zijn de vergoedingen achter de schermen nog niet zo hoog. Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau.

 

SPELERS (M/V) gezocht tussen de 16-65 jaar!

Voor onze nieuwe musicalkomedie Buiten de Grenzen zoeken wij een grote diversiteit aan spelers tussen de 16-65 jaar!

Buiten de grenzen zit vol humor, absurdisme, kleurrijke personages, musicalnummers en een verhaal met een boodschap. De musical over de hokjesgeest van onze maatschappij!

* Naast de zoektocht naar een "algemene" groep spelers zijn wij voor de personages Ayo en Sam speciaal op zoek naar een speler met een getinte huidskleur en een speler met een androgyn uiterlijk!

De repetities van Buiten de grenzen starten in september '17 en lopen ongeveer tot april/mei '18, afhankelijk van de voorstellingsdata.. We repeteren 1 avond in de week, van 19.00-22.00 in Utrecht.

Aanmelden kan tot 29 mei 2017.

Aanmelden kan via Jean-Paul Duijst, j.duijst@vollezaalproducties.nl

 

MUZIKAAL LEIDER/ARRANGEUR/ZANGCOACH GEZOCHT

Voor de nieuwe musicalproductie Buiten de grenzen zijn wij op zoek naar een muzikaalleider/zangcoach die in een aantal repetities binnen september '17 en mei '18 de gecomponeerde nummers aan de spelers wil aanleren, uitwerken en hen begeleiden in hun zangkwaliteiten.

Tevens zoeken wij een arrangeur die de reeds gecomponeerde musicalnummers verder wil uitwerken met diverse instrumentale lijnen. De nummers worden uiteindelijk opgenomen in een studio, maar helaas niet live begeleidt tijdens de voorstellingen.

Reageren kan tot 01 juni 2017, bij Jean-Paul Duijst; j.duijst@vollezaalproducties.nl

 

MUZIKANTEN GEZOCHT

Voor de nieuwe musicalproductie Buiten de grenzen zijn wij op zoek naar muzikanten die de, vers gecomponeerde muziek, willen spelen/opnemen in een muziekstudio!

Als het binnen het budget past willen we de optredens ook live begeleiden, maar voorlopig is een opname met band al een hele sprong voorruit!

Studenten van bijvoorbeeld het conservatorium zijn ook meer dan welkom!

Reageren kan tot 01 juni 2017, bij Jean-Paul Duijst; j.duijst@vollezaalproducties.nl

STAGIAIRE PRODUCTIE, MARKETING, REGIE

Voor de nieuwe musicalproductie Buiten de grenzen zijn wij op zoek naar een of twee stagiaires om ons op productioneel vlak, marketing gebied of als regie-assistent tijdens de repetities te ondersteunen..

De stageperiode zal lopen van september '17 tot ongeveer juni '18, voor gemiddeld 3-8 uur per week, met minimaal 1 repetitieavond.

Reageren kan tot 01 juni 2017, bij Jean-Paul Duijst; j.duijst@vollezaalproducties.nl