VOÏSZ vocal projects

VOÏSZ zoekt lage bas en hoge sopraan!

27 juni 2011 17:34 | Gevraagd

Dag zwoele zangers en zuivere zangeressen! VOÏSZ is (nog steeds) op zoek naar eeVOÏSZ Vocal Projects bestaat uit 16 zangers die de grenzen opzoeken van de lichte muziek. Elk project is een nieuwe uitdaging, door een bepaalde techniek, een bepaald thema of een bepaalde samenwerking uit te pluizen.
Het eerste project was een samenwerking met Dansimprovisatie Utrecht, het huidige project werkt vanuit thema filmmuziek samen met VJ Martijn Grootendorst, o.l.v. Erik van Vugt (o.a. bekend van Be Sharp). De concerten zullen tijdens het Nederlands Filmfestival in september 2011 plaatsvinden.
VOÏSZ zal in november 2011 deelnemen in de TOPklasse vocal groups van het Balk TOPfestival. In mei 2011 nam VOÏSZ deel aan het Aarhus Vocal Festival in Denemarken, waar een 3e prijs in de wacht werd gesleept! Kom jij ons versterken?
Zie ook onze website (www.voisz.nl) en facebook en neem gauw contact op via secretaris@voisz.nl / info@voisz.nl.n (lage) bas en 2 (hoge) sopranen! Zing jij iedere maandagavond van 19.30u tot 22.00u in Utrecht met ons mee?  

Contact

T 06-41878497

M info@voisz.nl

W http://www.voisz.nl/

Adres
Linnaeusstraat 44 bis
3553CE Utrecht

Genres