Utrechtse Introductie Tijd (UIT)

Act/Zanger/Comedian/Danser/Acteurs gezocht voor di. 16-07 Utrechtse Introductie Tijd

13 juli 2011 16:41 | Gevraagd

Voor de Utrechtse Introductie Tijd zoeken wij voor ons programma-onderdeel Plankenkoorts een act die op dinsdagmiddag 16 augustus in Utrecht op zou willen treden. In diverse café's zullen singer-/songwriters, stand up comedy, bandjes, theatergroepen optreden en we zijn nog op zoek naar een aantal aanvullende acts. 

De middag is opgedeeld in vier shifts en we zijn op zoek naar een act die minimaal twee shifts zou willen optreden. De tijden van de shifts zijn als volgt:

Shift 1: 14.00u-14.40u
Shift 2: 15.00u-15.40u
Shift 3: 16.00u-16.40u
Shift 4: 17.00u-17.40u 

Het optreden zal plaatsvinden in een café in de binnenstad van Utrecht. Vergoeding is in overleg mogelijk.

Bel of mail voor meer informatie Rinske van der Heide, Functionaris Programma III, te bereiken op 030-2532506 of per mail programma3@introductie-utrecht.nl


Wat is de Utrechtse Introductie Tijd?

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is dé algemene stadsintroductie voor alle nieuwe studenten die gaan studeren in Utrecht. Tijdens dit vierdaagse evenement maken ruim 3500 nieuwe eerstejaarsstudenten kennis met de stad Utrecht, haar faciliteiten, horeca, verenigingen, sport en natuurlijk cultuur.  Alle deelnemers zijn ingedeeld in groepjes van 15 eerstejaarsstudenten (UITlopers) en twee ouderejaars studenten (UITmentoren) nemen dit groepje onder hun hoede om ze wegwijs te maken in de stad.

Tijdens het onderdeel Plankenkoorts zullen de mentorgroepjes langs gaan bij de verschillende cafés om zo kennis te maken met de Utrechtse horeca en natuurlijk het talent wat daar op dat moment optreedt.

Meer informatie over de UIT en haar programma kunt u vinden op www.utrechtseintroductietijd.nl