Utrechtsch Studenten Concert

Het Utrechtsch Studenten Concert is hét studentensymfonieorkest van Utrecht. Ruim tachtig studenten brengen onder de charismatische leiding van dirigent Bas Pollard op ambitieuze wijze vooral laat-romantische en vroegmoderne werken ten gehore.

Naast muzikaliteit is gezelligheid ook erg belangrijk binnen deze amateur vereniging; er worden diverse activiteiten georganiseerd uiteenlopend van een voetbaldag of een dropping tot een gala.

Het USConcert is, zoals de naam al zegt, een orkest dat bestaat uit studenten uit alle vakgebieden. Een concert van dit unieke orkest is alleen al daarom voor studenten een goede gelegenheid kennis te maken met klassieke muziek. Maar ook voor niet-studenten is een uitvoering van het USConcert natuurlijk een kans om naar prachtige muziek te luisteren! Het orkest speelt op een hoog niveau, het programma is zeer gevarieerd en dit tegen een zeer lage prijs!

Ben je enthousiast geworden en wil je misschien wel mee komen spelen met het USConcert? Neem dan contact op met onze orkestchef via orkestchef@usconcert.nl! Repetities van het USConcert vinden plaats op maandagavond van 19 uur -22 uur in cultureel centrum Parnassos te Utrecht.

Voor meer informatie over het USConcert:

www.usconcert.nl

Contact

T 030 2538750

M publiciteit@usconcert.nl

W http://www.usconcert.nl/

Adres
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht

Genres