Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK)

UCK Kick-off weken

10 Jan 2018 t/m 03 Feb 2018

In Januari gaat het nieuwe cursusseizoen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) weer van start. Onder de noemer Kick-Off weken organiseert het UCK van woensdag 10 januari tot en met zaterdag 3 februari voor alle kunstdisciplines open dagen, proeflessen, open lesweken en informatieavonden. Alle activiteiten zijn gratis!

De kunstdiscipline Theater trapt af op woensdag 10 januari met een proeverij. Op deze avond kunnen bezoekers van 2 lessen ‘proeven’ om het verschil te ervaren tussen Theatersport en Toneel. In de week die volgt kunnen kinderen en jongeren op zaterdag 13, maandag 15 of dinsdag 23 januari kennismaken met Musical en vrijblijvend deelnemen aan de eerste repetitie van een musicalvoorstelling.

Op maandag 15 januari zijn bezoekers ook welkom bij de open les- en informatie avond van Beeldend om even een kijkje te nemen in het aanbod. Ze kunnen proeven van de verschillende cursussen, informatie vergaren en werk bewonderen van oud-cursisten.

Dan zal er op woensdag 24 januari een open les van de Jeugdtheaterschool zijn. De open les is speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die de UCK Jeugdtheaterschool nog niet kennen. Ze ontmoeten  de docenten en kunnen ervaren of toneelspelen iets voor ze is.

In het laatste weekend van januari staan Dans en Muziek centraal. Loop op zaterdag 27 januari binnen in de poplokalen van het UCK en wordt enthousiast om zelf te gaan spelen tijdens de PopintrodUCKtion. Of kom luisteren naar optredens van diverse ensembles op zondag 28 januari bij de Muziekdag van het UCK. Van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari zal de tweede editie van het UCK dansfestival plaatsvinden. Drie dagen vol workshops, masterclasses, voorstellingen, presentaties en dansproeverijen.

De kick-off weken eindigen met een Open Les Week voor dans en muziek. In de week van maandag 29 januari t/m 3 februari kunnen nieuwsgierige bezoekers vrijblijvend proeven van cursussen dans en muziek. Het lesrooster is te vinden op www.uck.nl.

Ook de cursussen van Fotografie en Digitale Media starten weer in januari! Bekijk het volledige aanbod op de website.

Meer informatie en tijden: www.uck.nl/kick-off

Locatie

Utrechts Centrum voor de Kunsten
Domplein 4
3512JC  Utrecht

Wanneer

10 januari 2018 t/m 3 februari 2018

Opmerkingen

Leuk voor kinderen

Website

http://www.uck.nl/kick-off