Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK)

UCK Dansfestival

26 Jan 2018 t/m 28 Jan 2018 | Dans

Van 26 t/m 28 januari vindt de tweede editie van het UCK Dansfestival plaats! Voor iedereen die van dans houdt: de beginnende danser, de fanatieke amateurdanser of de semi-professional. Maar ook voor diegene die kennis wil maken met dansen. Of naar dans wil kijken!

Iedereen – kinderen, jongeren, volwassenen - is welkom bij het Dansfestival van Utrechts Centrum van de Kunsten. Drie dagen lang: workshops, proeverijen, presentaties, een Open Podium en een documentaire in hartje Utrecht. Maar ook masterclasses van Martin Meng, Uri Eugenio en Conny Janssen Danst! Voor elke dansliefhebber wat wils.

Vrijdag 26 januari
Wil je meedoen aan een dansvoorstelling? Kom dan naar de kennismakingsrepetitie UCK Danstheaterproductie en ontmoet de choreografen Jimat Pelupessy en Ise Verstegen.

Zaterdag 27 januari
Overdag workshops, masterclasses en proeverijen door gastdocenten en UCK dansdocenten. Dan in de avond een Open Podium in de theaterzaal van het UCK.

Zondag 28 januari
De ochtend is helemaal gereserveerd voor kinderen. In de middag zal er een masterclass, een documentaire en een lezing zijn van Conny Janssen Danst.

Koop je ticket voor deelname aan masterclasses, workshops en toegang tot het Open Podium online via: uck.nl/dansfestival of ticketview.nl/shop/uck. Alle proeverijen en kinderactiviteiten zijn gratis! Voor deelname Open Podium meld je vóór 17 januari aan via de website.

Het volledige programma en meer informatie is te vinden op uck.nl/dansfestival

Locatie

Utrechts Centrum voor de Kunsten
Domplein 4
3512JC  Utrecht

Wanneer

26 januari 2018 t/m 28 januari 2018

Opmerkingen

Leuk voor kinderen

Website

http://www.uck.nl/dansfestival