UJazz Workshops

Spice up your Solo

Muziek

Weet je niet hoe je je solo moet beginnen? Gebruik je steeds hetzelfde idee in solo’s? Gaat je solo alleen maar omhoog, omlaag en dan weer omhoog en weer….. Weet je niet hoe je een akkoordenschema moet lezen en interpreteren? Wil je je solo leren afbouwen in plaats van gewoon stoppen?
Marc Scholten heeft de oplossing voor al deze problemen. In deze workshop leer je een akkoordenschema op verschillende manieren te benaderen zodat je meer mogelijkheden hebt om een leuke solo te spelen. Je leert ook hoe je het best kan studeren op improvisatie aan de hand van gerichte oefeningen en concrete voorbeelden. Zo kom je spelenderwijs op een leuke manier tot een betere solo. Voor mensen met enige ervaring met noten en akkoorden  lezen.
Saxofonist Marc Scholten is de leadaltsaxofonist van het Metropole Orkest en docent aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Als lid van het M.O. speelde hij met vele grootheden uit de jazz en pop zoals Herbie Hancock, Michael Brecker, Joe Cocker, Snarky Puppy, Al Jarreau, Pat Metheny.


Data workshop:  Woensdagavond 1, 8, 15, 22 en 29 nov 2017
Tijd:   19.30 tot 22.30 uur
Plaats:   Muziekhuis Utrecht
Try-out:   Zondagmiddag 26 november in Jazz Cereol
Presentatie:  Zondagavond 3 december in TivoliVredenburg Kosten:   Ujazz leden €77,- overige €87,-
Aanmelding en informatie: workshop@ujazz.nl
 

Locatie

Muziekhuis Utrecht
Loevenhoutsedijk 301
3552 XE  

Reserveren

workshop@ujazz.nl

Opmerkingen
  • Rolstoelvriendelijk