Toneelgroep Dat geloof ik niet

Nieuwe spelers gezocht!

24 februari 2017 16:15 | Gevraagd

Hey jij daar! Ben je een toneelliefhebber uit Utrecht en op zoek naar een te gekke theatergroep om zelf mee op de planken te staan? Ga vooral niet weg en lees verder!

Misschien heb je afgelopen weken één van onze aankondigingen wel langs zien komen. We spelen namelijk op 3 maart 'Het Einde' in het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Naast repeteren voor deze voorstelling kijken we ook al uit naar een nieuw toneelstuk. Welke dat zal zijn, verklappen we nog niet. Wel zijn we op zoek naar acteurs of actrices die zin hebben om toneel te komen spelen bij ons. Voel je je aangesproken? Lees verder!

<div class="text_exposed_show" style="display: inline; font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; color: rgb(29, 33, 41); font-size: 14px;">

Wie zijn wij? Dat Geloof Ik Niet is een Utrechts toneelgezelschap met spelers in de leeftijd van 27 tot 48 jaar oud. Deze bonte groep repeteert wekelijks in wijkcentrum In de 3 Krone aan de Oudegracht en doet daarnaast ook geregeld iets leuks samen. Het motto luidt dan ook 'niets moet, maar gezelligheid mag'.

Bij voldoende bezetting zullen we vanaf circa half maart beginnen met een kennismakingsles en vervolgens met het nieuwe stuk aan de slag gaan. De kennismakingsles dient om jou als geïnteresseerde kennis te laten maken met Dat Geloof Ik Niet en andersom. Meedoen verplicht je niet tot deelname aan de voorstelling (en vice versa).

Wil je meer weten of heb je belangstelling om deze les bij te wonen? Stuur ons hier een bericht op Facebook of mail naar geloofikniet@gmail.com. En hopelijk zien we je binnenkort. Wellicht bij de voorstelling? Er zijn nog kaarten: www.tinyurl.com/DGINheteinde

</div>
Contact

M geloofikniet@gmail.com

W http://datgeloofikniet.wordpress.com/

Adres
geloofikniet@gmail.com
3511 NJ Utrecht

Genres