Theatergroep De Realiteit

nieuwe leden voor De Jonkies!

16 april 2013 13:37 | Gevraagd

Theatergroep De Realiteit is op zoek naar enthousiaste jongeren (14 t/m 19 jaar oud) voor een nieuw op te zetten jongerentheatergroep. Theater maken is samen werken aan een voorstelling, met alles wat daar bij komt kijken. Toneelspelen, decor bouwen, kleding, techniek en vooral veel lol maken!

Theatergroep De Realiteit is een ambitieus amateurtheatergezelschap uit Woerden. Nog geen drie weken geleden is de voorstelling Lang en Gelukkig met succes op de planken gezet. De Realiteit wil graag de jongerengroep nieuw leven inblazen: De Jonkies. De Jonkies heeft tot 2008 elk jaar 1 of 2 voorstellingen op de planken gezet. Een aantal ‘Jonkies’ van toen zijn nog altijd blijven hangen, maar niet jong genoeg meer om een jongerengroep te zijn. Wordt jij ook vrolijk van theater en het maken daarvan, dan pas jij helemaal bij ons!

Wordt je al enthousiast? 2 mei aanstaande om 19.30u is er een start/informatiebijeenkomst voor iedereen die het leuk lijkt om mee te doen. Ken jij ons nog niet en wil je meer van ons weten, kijk dan ook even op onze website www.realiteit.nl. Aanmelden voor de start/informatiebijeenkomst of vragen stellen kan via info@realiteit.nl.

Waar: Realiteitstheater, Rubensstraat 3 te Woerden

Wanneer: 2 mei 2013

Tijd: 19.30-21.30u

Contact

M Liselottedonkers@gmail.com

W http://www.realtiteit.nl/

Adres
Rubensstraat 3
3443 GE Woerden

Genres