The Gold Xperience

Cursus Edelsmeden / Sieraden maken

16 december 2014 14:49 | Aangeboden

http://www.thegoldxperience.com/cursus-opleiding-edelsmeden-workshop-sieraden-maken-Utrecht

 

Altijd al zelf je sieraden willen maken? Maar wil je meer dan kralen rijgen en wil je gebruik kunnen maken van professionele technieken?

The Gold Xperience geeft ook workshops en cursussen!

De cursus edelsmeden bestaat uit 7 lessen (3 uren) waarin ik je stap voor stap uitleg geef en begeleid in het maken van je eigen sieraden. De lessen worden gegeven aan kleine groepen van maximaal 8 personen, waardoor het mogelijk is om elke cursist persoonlijke aandacht te geven.
Tijdens de basiscursus leer je hoe je een ontwerp maakt en hoe je moet zagen en vijlen, en ga je aan het einde van de cursus naar huis met een leuke zelfgemaakte armband.


Bij voldoende belangstelling wordt er ook een vervolgcursus gepland. Dan leer je de fijne kneepjes van het buigen en solderen en ga je aan het einde van de cursus naar huis met een professioneel zelfgemaakt sieraad en een indrukwekkend gebruiksvoorwerp. Alle praktijklessen worden vooraf gegaan door een theoretische uitleg en de opdrachten kunnen dan onder mijn begeleiding worden uitgevoerd.

De lessen worden gegeven in een volledig uitgerust atelier / edelsmederij in Utrecht, je mag gebruik maken van alle aanwezige gereedschappen, onedel (en tegen meerprijs edel) metaal is inbegrepen en koffie en thee zijn ruimschoots aanwezig!

Locatie: Saturnusstraat 3, Utrecht (ook goed bereikbaar met openbaar vervoer)

Lestijden cursus: in overleg (individueel ook mogelijk)

http://www.thegoldxperience.com/cursus-opleiding-edelsmeden-workshop-sieraden-maken-Utrecht
 

 

 

Contact

M info@thegoldxperience.com

W http://www.thegoldxperience.com/

Adres
Laanstraat 89a
3743BC Baarn

Genres