Tegenwind

Energie & emotie ...

daar is het dit orkest vooral om te doen. Tegenwind maakt hartverwarmende blaasmuziek op aanstekelijke ritmes. Een band die de toeschouwers in een opperbeste stemming brengt. Mensen méé krijgen. Op straat, in de kroeg, bij de opening van een congres, op een feest of partij ....

Wat gebeurt er als je de Tegenwind laat waaien? Is het 't speelplezier van de muzikanten dat op je overslaat? De kakofonie van geluid die je overweldigt? De trompetsolo die je een prettige rilling langs je ruggengraat bezorgt? Of is het de onweerstaanbare danskriebel waardoor je plotseling staat te swingen op de hoek van een straat?

Nederland, Balkan, Afrika

Het repertoire bestaat uit een kleurrijke mix van nummers. Van alledaags tot zeldzaam, we laten ons graag inspireren door muzikale bronnen van overal ter wereld. Bekende krakers maar ook speciaal voor Tegenwind gecomponeerde muziek. Een uitbundig, bijna circusachtig nummer wordt afgewisseld met een ingetogen pareltje. En tot besluit: onweerstaanbare dansmuziek.

Aandacht voor jouw project!

Je bedenkt iets leuks, maar hoe zorg je er nou voor dat je voldoende opvalt? Nou gewoon, met locatieorkest de Tegenwind. Spelend op een rondvaartboot, op een vrachtwagen of in een optocht door de stad. Verrassend en onderhoudend.

Je straat in het zonnetje!

Of je nu een straatfeest organiseert, een cultureel festival of een jaarmarkt, straatorkest de Tegenwind is altijd een succes. altijd inspelend op het publiek. Als de Tegenwind gaat spelen, breekt de zon door.

Je feest vanaf het begin een succes!

Met het start-je-feest-meteen-goed-orkest de Tegenwind zit je goed. Een muzikaal onthaal van je gasten bij de ingang, gevolgd door een aanstekelijk concert in de feestzaal. Leuk om te zien, leuk om te horen en leuk om over te praten. Iedereen is meteen in de goeie sfeer.

Contact

T 06 12243907

M info@tegenwind.nl

W http://www.tegenwind.nl/

Adres
Hengeveldstraat 28
3572 KJ Utrecht

Genres