Tango La Zapada

ARGENTIJNSE TANGO

Maak kennis met je nieuwste passie en laat je door Birkit en Muzaffer meenemen de dansvloer op!

DE ARGENTIJNSE TANGO is een improvisatiedans waarin de een leidt, de ander volgt en samen volg je de muziek. Niets ligt van te voren vast. Dit improviseren zorgt ervoor dat wanneer je aan het dansen bent je helemaal moet opgaan in de muziek en je danspartner.
De Argentijnse tango is als een taal, je bouwt een vocabulaire op (passen en figuren), leert de grammatica (de techniek) en op de dansvloer laat je je meenemen op de muziek en je voeten schrijven je verhaal.

BIRKIT EN MUZAFFER van Tango La Zapada zijn een veelzijdig en creatief danspaar. Hun dans is modern, soms experimenteel, maar altijd gedragen door een traditionele fundering. Als docenten staan ze bekend om hun grondige kennis van de bewegingstechniek en analytische inzicht. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid repertoire aan figuren en elementen, verkregen door hun jarenlange ervaring, maar ook uit eigen creativiteit.
Naast het lesgeven hebben ze jarenlang vele optredens verzorgd van kleine demonstraties tot zelfgemaakte voorstellingen in theaters. En nog altijd beleven ze veel plezier aan het dansen voor publiek.

BIJ TANGO LA ZAPADA (school voor Argentijnse tango in Utrecht & Zeist) kun je terecht voor elk niveau. Of je nu pas net gaat beginnen of al jaren bezig bent, voor ieder niveau wordt er iedere keer weer een mooi, volledig, programma gebracht.
En naast de reguliere cursussen worden er workshops, TangoCoaching, Werkgroepen, tangovakanties en andere lesvormen geboden.

Neem een kijkje op onze website voor het hele overzicht:
www.tangolazapada.nl

Contact

T 06-51069856

M zap@tangolazapada.nl

W http://www.tangolazapada.nl/

Adres
Catharijnesteeg 6
3512 NZ Utrecht

Genres