Studenten jazzdans vereniging STUdance

STUdance is een gezellige studentendansvereniging! Deze vereniging organiseert lessen jazzdans, streetdance en moderne dans op verschillende niveaus voor studenten. Daarnaast heeft STUdance een eigen showgroep die regelmatig optreedt op open podia, studentenfeesten en andere evenementen. Voor deze showgroep kun je aan het begin van het seizoen (begin september) auditie doen. Al onze lessen worden gegeven door professionele dansdocenten.

Naast deze lessen is er ook tijd voor gezelligheid! we organiseren dansavonden met workshops in verschillende dansstijlen, borrels en avonden waarop we met zijn allen naar een dansvoorstelling gaan.

Hoogtepunt van het jaar is onze eindvoorstelling die we houden in een theater in Utrecht of omgeving.

Voor studenten aan de Universiteit Utrecht of één van de Utrechtse hogescholen. Voor al onze cursussen geldt daarom dat je enkele jaren danservaring moet hebben om mee te kunnen doen. Bovendien werken we in alle groepen naar onze eindvoorstelling toe en dit vereist motivatie en regelmatige aanwezigheid in de lessen. Gevorderde en zeer gemotiveerde dansers met ervaring in klassiek ballet en/of jazzdans kunnen auditie doen voor de showgroep aan het begin van het seizoen. Kijk op onze website www.studance.nl voor ons cursusaanbod en voor meer informatie over de auditie en onze andere activiteiten.

Contact

M info@studance.nl

W http://www.studance.nl/

Adres
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

Genres