Secretaris SMK

Kerstconcert Stichts Mannenkoor

20 Dec 2017 | Muziek

Ook dit jaar verzorgt het Stichts Mannenkoor uit Driebergen, onder leiding van dirigent Piet van der Sanden, weer 2 kerstconcerten en wel op woensdag 20 december in de Maartenskerk in Doorn en zaterdag 23 december in de Grote Kerk in Driebergen. Aanvang van beide concerten is 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

 

Toegangskaarten à € 12,50  ( incl. koffie/thee) zijn verkrijgbaar via de website onder het kopje concerten: http://www.stichtsmannenkoor.nl/?page_id=1719,

bij het concert bij de ingang van de kerk en en vanaf begin december in Driebergen: Boekhandel Baas, Traaij 4/C. Doorn: The Read Shop, Torheimpassage 3.

Toegang tot 13 jaar gratis!

 

Op het programma staan bekende werken als Stille nacht,  Hallelujah uit the Messiah van George Fr. Händel,  Jesus bleibet meine Freude, Joy to the world, Stille nacht etc.

 

Aan het concert wordt meegewerkt door de bekende pianovirtuoos Bas Verheijden, mooie sopraan Roos van der Sanden, Marieke van Duren uit Doorn op dwarsfluit en de Veenendaalse Saskia van Hattum op harp. Allen zullen ook solistisch te horen zijn.

 

En er zijn uiteraard gezamenlijke uitvoeringen zoals bijvoorbeeld als afsluiting het schitterende en imposante Cantique de Noël.

Kortom een zeer gevarieerd en kwalitatief mooi kerstconcert. Zie voor het programma www.stichtsmannenkoor.nl.

Locatie

Maartenskerk
Kerkplein 2
3941HV  Doorn

Wanneer

20 december 2017 t/m 20 december 2017
20:00 tot 22:15

Kosten

12,50

Reserveren

publiciteit@stichtsmannenkoor.nl
http://www.stichtsmannenkoor.nl/

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://www.stichtsmannenkoor.nl/