Stichting SoSo FoeToe Nieuwegein

audities nieuwe voorstelling "Dat zég je toch niet!"

6 oktober 2011 22:27 | Gevraagd

Dat zég je toch niet!

Het is opvallend hoe vaak mensen dingen zeggen, terwijl ze iets anders bedoelen. Mensen die zeggen dat het goed met ze gaat, terwijl ze eigenlijk een verschrikkelijke rotdag hebben. Mensen die een ander vragen hoe het gaat, maar totaal niet geïnteresseerd zijn in het antwoord. Mensen die elkaar de liefde zouden willen verklaren, maar elkaar in plaats daarvan de huid vol schelden. Mensen die lachen wanneer ze over een ernstige gebeurtenis vertellen. Taal is uitgevonden om elkaar beter te begrijpen, maar begrijpen we elkaar eigenlijk wel?

Dat zég je toch niet wordt een voorstelling met een komische inslag, vol spraakverwarringen, en misverstanden. Met spel, dans, muziek laten we zien op wat voor absurde manier mensen met elkaar kunnen communiceren. En wat voor gevolgen dat heeft.We zijn op zoek naar enthousiaste  jonge spelers tussen de 16 en 26 jaar die er zin in hebben om zelf een voorstelling te maken. Onder begeleiding van een professionele theatermaker en choreograaf.

We zoeken spelers die ook kunnen of willen dansen, of dansers die ook willen of kunnen spelen.  Heb je inzet, veel ideeën en vooral doorzettingsvermogen? Meld je dan aan voor de auditie op vrijdag 14 oktober om 18:30 uur 21:00 uur. En neem een voorbeeld van een misverstand of taalverwarring mee.

Waar kunstencentrum De Kom

Passage 100
3431 LR Nieuwegein

Maiil voor een auditie formulier naar

sosofoetoe@gmail.com

Contact

T 06-24792100

M sosofoetoe@gmail.com

W http://www.sosofoetoe.nl/

Adres

Nieuwegein

Genres