Stichting OZAN

In onze multiculturele samenleving zijn termen zoals integratie, begrip tolerantie, respect sleutelwoorden geworden om in een goede harmonie met elkaar te kunnen leven en omgaan.

De Turks-Folkloristische Danstheatergroep OZAN heeft zich sinds de oprichting in 1985 als hoofddoel gesteld de integratie door middel van dans en muziek te bevorderen. Dit zijn de ingrediënten om groepen met verschillende nationaliteiten op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen.

OZAN heeft dit proces jarenlang ervaren. Dit proces van wederzijdse belangstelling, begrip van elkaars cultuur komt niet zo maar te stand. Onder de bezielende begeleiding van dansleider, choreograaf Dr.Ir. E. Seyhan heeft de dansgroep dit proces gestalte kunnen geven in tal van danstheater producties.

De gemêleerde samenstelling van de groep (Turkse, Nederlandse, Griekse, Bulgaarse, Servische en Monte Negrose afkomst) is juist een uitdaging en geeft voldoende dansmateriaal tot het opzetten van een nieuwe danstheater productie.

Voor alle leeftijden

Contact

T 03465 69946

M seye@geo.vu.nl

W http://www.ozan.nl/

Adres
IJsvogel 29
3602 XK Maarssen

Genres