ZIMIHC theater Stefanus

Pop Up Zeeplokaal

02 Feb 2018 t/m 20 Mrt 2018 | Algemeen

Vrijdag 2 februari t/m dinsdag 20 maart
Pop Up Bij de Steef! - Zeeplokaal
Werkdagen 9.00 - 14.00 uur

De POP-UP Bij de Steef ruikt heerlijk. Lavendel, bergamot en rozen.

Het Zeeplokaal vult de komende tijd de planken met van de POP-UP Bij de Steef met eigengemaakte, heerlijk verzorgende puur plantaardige zeepjes.

Het Zeeplokaal werkt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten.

Kortom, de perfecte handgemaakte vegan friendly zeep uit eigen atelier. Back to basics!

Over het Zeeplokaal

Het Zeeplokaal vindt zijn oorsprong in de liefde voor het zelf willen maken van producten. Puur natuur. Geen bewerkingen. Brood. Pesto. Pasta. Noem maar op. Op een gegeven moment begon oprichter Thijske Noordhoek zeep te maken, omdat zij klaar was met ellenlange, onbegrijpelijke product labels. Zij wilde volledige controle hebben over het product dat dagelijks in aanraking komt met het grootste orgaan dat je hebt: je huid.

In januari 2017 maakte zij voor het eerst zeep… In een cakevorm. Wij zijn nog steeds hooked! De cakevorm is inmiddels ingeruild voor handzamer gerei. Omdat wij voornamelijk met eetbare ingrediënten werken, lijkt het vaak alsof we aan het koken zijn. Om het nog maar niet te hebben over de duizend-en-één recepten die wij voor jou hebben bedacht.

Zeep van het Zeeplokaal

Alle zeep die door het Zeeplokaal voor jou wordt gemaakt heeft als uitgangspunt heerlijk verzorgend te zijn én goed voor moeder natuur. Elke zeep die wij maken is plantaardig en dus helemaal vegan friendly! Onze zeep is vrij van sulfaten zoals SLS en SLES. Puur natuur it is.

We kiezen ervoor om geen palmolie te gebruiken vanwege de negatieve impact van de palmolie-industrie op dier en natuur. We werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. In de productomschrijving kun je zien welke ingrediënten biologisch geproduceerd zijn. Kortom, handgemaakte zeep uit eigen atelier. Back to basics!

Wij hebben vier soorten zeep voor jou! Onder andere zeep met zwarte actieve kool, zeep met havermout en zeep met groene klei zijn de basis van het Zeeplokaal. De zeep is veelvuldig getest en verbeterd tot de perfecte zeep. Dit aanbod wordt uitgebreid, dus houd de website en de social media kanalen in de gaten voor heuse zeepupdates.

Locatie

ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2
3563 CK  Utrecht

Wanneer

2 februari 2018 t/m 20 maart 2018

Opmerkingen

Dit is een herhalend evenement

<p>De POP-UP Bij de Steef is steeds weer anders</p>


Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.zeeplokaal.nl/