ZIMIHC theater Stefanus

IMPROV XL lunchpauzeconcert

17 Aug 2018 | Muziek

Vrijdag 17 augustus
Lunchpauzeconcert in De Voedseltuin Overvecht!
13.00 - 14.00 uur


Het Lunchpauzeconcert Bij de Steef! wordt dit keer gehouden in de Voedseltuin Overvecht in park de Gagel!

Een geluid of idee uit het publiek, een vogel in de tuin… alles kan voor IMPROV XL aanleiding zijn tot een liedje, of muzikaal verhaal. Soms gevoelig, meestal energiek en vrolijk. Met IMPROV XL weet je nooit van tevoren wat je krijgt…

In De Voedseltuin Overvecht laten 3 afgevaardigden van improvisatiecollectief IMPROV XL nieuwe liedjes ontstaan, geïnspireerd op wat er op dat moment gebeurt of te zien is.

Over IMPROV XL

"Wat gebeurt er als muzikanten, acteurs, dichters, dansers en beeldend kunstenaars samen improviseren en het publiek meebepaalt wat er gebeurt?" 

Ons open collectief van artiesten onderzoekt samen spannende en nieuwe vormen van multidisciplinaire improvisatie

We mixen kunstvormen en combineren stijlen. We experimenteren met avontuurlijke spelvormen en werken met input van het publiek. We doen dit tijdens onze eigen Improv Labs, maar je vindt ons ook op festivals en andere feestjes. Jong en oud, amateur en professional, iedereen is welkom om mee te doen met onze prettig gestoorde chaos. Als je ermee resoneert, hoor je erbij!

PS: pas op, improviseren heeft gevaarlijke bijwerkingen: ongeremde creativiteit - gelukzaligheid - opgaan in het Hier en Nu - totale vrijheid - echt contact - angsten overwinnen - vertrouwen op de Flow - intuïtie durven volgen - fouten durven maken. 

Locatie

ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2
3563 CK  Utrecht

Wanneer

17 augustus 2018 t/m 17 augustus 2018
13:00 tot 14:00

Kosten

gratis

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.facebook.com/improvXL/