SpaargarenMuziekFabriek

Spaargaren Muziekfabriek is een nieuwe aanbieder van muzieklessen in de regio Amsterdam-Utrecht.

Als het gaat om individuele saxofoon- en klarinetlessen, groepslessen of speciale workshops: je vindt het allemaal bij Spaargaren Muziekfabriek!

Iman is saxofoon- en klarinetdocent en workshopleider. Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van individuele en groepslessen, onder meer bij de Muziekcirkel in Amsterdam en op het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook heeft hij in de afgelopen jaren diverse jazz- workshops gegeven (o.a. "Un Deux Trois Groovez!" in Frankrijk, “Sonnymoon” in Utrecht bij het SJU Jazzpodium en “Monk's Mind” bij U-Jazz en “Groove Y'All” in Rotterdam bij Jazz International). Iman is ook arrangeur en dirigent bij de Small Bigband On The Roll uit Utrecht.

In 2014 organiseert Iman het bijzondere samenwerkingsproject Big SOund, Strong Voice met small bigband On the Roll & popkoor Hold the Line. Eind juni organiseert hij op het Utrechts Centrum voor de Kunsten het UCK Pop & Jazz Festival. In oktober presenteert hij het muziektheater spektakel "I'm the Man" met On the Roll en amateurtheatergroep Hotel Dolly uit Utrecht.

Iman heeft zelf ook les gehad. Hij studeerde saxofoon lichte muziek bij Ferdinand Povel aan het AMsterdams Conservatorium. Bij Codarts in Rotterdam haalde hij in 2008 zijn Masters diploma.

Naast zijn docentschap speelt Iman in diverse bands (Iman Spaargaren Undercurrent, Thelonious4, European Union Quartet, Captain Hook), heeft hij verscheidene CD's uitgebracht (In The Moment, Flow) en heeft hij in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. In 2013 toerde hij o.a. door de VS. Veel muziekvideo's kun je vinden op: www.youtube.com/user/imanspaargaren

Iman zegt: 'Mijn hart ligt zowel bij het zelf muziek maken als bij het ervoor zorgen dat mensen met elkaar verbonden raken middels het luisteren naar en spelen van muziek'.

 http://www.spaargarenmuziekfabriek.nl/