kamerkoor o.l.v. Ulrikke Reed Findenegg, repeterend op dinsdagavond

Het Utrechts Kamerkoor Sjanton bestaat sinds oktober 1987 en stond vanaf 1997 onder leiding van Chris Pouw. Sinds 1 januari 2014 is Ulrikke Reed Findenegg onze dirigente. Samen met haar besteden we veel tijd aan de zangtechnische ontwikkeling. Het uiteenlopende klassieke repertoire van Brahms tot Andriessen, van middeleeuws tot 21e-eeuws en van a capella tot georkestreerde werken, maakt dat Sjanton een enthousiast en vernieuwend koor blijft. Meestal studeren wij per jaar twee programma’s in die wij elk twee keer uitvoeren.

Ook brengen we bezoeken aan het buitenland om extra optreedervaring op te doen. In april 2015 namen wij in de Hongaarse hoofdstad Boedapest deel aan een internationaal koorfestival. Eerder waren er koorreizen naar Venetië, Praag en York.

In november 2012 vierden we ons 25-jarig jubileum met het programma Le Roi David van Honegger uit in een scenische uitvoering.   

Sjanton heeft regelmatig plaats voor nieuwe leden. Op dit moment is er plaats voor twee tenoren. We streven naar een bezetting van ongeveer 8 leden per stemgroep. We zijn op zoek naar geoefende zangers die goed passen bij het niveau van ons koor. Dus als u interesse heeft en een geoefend zanger bent, meldt u zich dan aan en kom een repetitie bijwonen. De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in de recreatiezaal van Zorgcentrum Tuindorp Oost, Winklerlaan 356 in Utrecht.

 Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten of heeft u interesse om mee te zingen of donateur te worden, bezoekt u dan onze website www.sjanton.nl of neem contact met ons op via e-mail kamerkoor@sjanton.nl.