SAHMERAN Oriëntaalse Dans & Workout

24 januari GRATIS PROEFLES Oriëntaalse dans & workout

14 januari 2012 11:10 | Aangeboden

Sahmeran Orientaalse dans & workout geeft gratis en vrijblijvende lessen op 24 januari 2012  

Oriëntaalse dans en Oriëntaalse workouts. De workouts zijn een heel nieuw concept, ontwikkeld door de Utrechtse Sevim Ilgün. Met jaren ervaring in de dans- en fitnesswereld combineerde zij beide tot een unieke godinnen-workout. Speciaal bedacht voor vrouwen die wel van dansen houden, maar die geen ingewikkelde danspassen willen onthouden. 

Oriëntaalse dansles: Oriëntaalse dans is meer dan techniek alleen. Je leert ritmes te voelen en emoties uit te drukken met je dans. Plezier, zelfontplooiing en grensverlegging staan centraal. Bij oriëntaalse dans tap je uit je bron van vrouwelijke oerkracht.

Oriëntaalse dans is een kunst die al duizenden jaren wordt beoefend in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze dansvorm is vooral een manier van zelfexpressie. In de lessen leer je de basisbewegingen, waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en heupisolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie- oefeningen.

 

Oriëntaalse workout:   een leuke, intensieve en energieke les op wereldmuziek, waarbij je werkt aan kracht, conditie, lenigheid en danstechnieken. De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende dansstijlen zoals streetdance, modern, latin, en uit aerobics, vechtsport en yoga. Als basis gebruiken we de oriëntaalse dans. 

Wanneer

Dinsdagavond 24 januari 2012

 

Hoe laat

Oriëntaalse dans: 19.00 - 20.00 uur

Oriëntaalse workout: 20.00 - 21.00 uur

 

Waar 

Het Wilde Westen

Groeneweg 54

3531 VG Utrecht

 

Meer informatie:

Site:   http://www.sahmerandans.blogspot.com

Email:   Sahmerandans@gmail.com

Telefoon:   0619309194

Facebook:   Sahmeran Oriëntaalse dans & workout 

 

 

 

 

      

 

 

Contact

T 06 19 30 91 94

M Sahmerandans@gmail.com

W http://sahmerandans.blogspot.com/

Adres
Frans Schubertstraat 30
3533 GW Utrecht Utrecht

Genres