SAHMERAN Oriëntaalse Dans & Workout

Oriëntaalse Dans & Oriëntaalse Workout, GRATIS PROEFLESSEN!

4 september 2012 23:44 | Aangeboden

 

Op 11 september houdt dansschool Sahmeran Open dag. Op deze avond kunt u gratis deelnemen aan een workshop Orëntaalse Dans en Oriëntaalse Workout, een nieuwe fitness fenomeen. Oftewel de godinnen-workout. 

Ook kun je genieten van de demonstratie die Sahmeran op deze avond zal geven.  

De workouts zijn een heel nieuw concept, ontwikkeld door de Utrechtse Sevim Ilgün. Met jaren ervaring in de dans- en fitnesswereld combineerde zij beide tot een unieke godinnen-workout. Speciaal bedacht voor vrouwen die wel van dansen houden, maar die geen ingewikkelde danspassen willen onthouden.

Oriëntaalse dansles: Oriëntaalse dans is meer dan techniek alleen. Je leert ritmes te voelen en emoties uit te drukken met je dans. Plezier, zelfontplooiing en grensverlegging staan centraal. Bij oriëntaalse dans tap je uit je bron van vrouwelijke oerkracht.

Oriëntaalse dans is een kunst die al duizenden jaren wordt beoefend in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze dansvorm is vooral een manier van zelfexpressie. In de lessen leer je de basisbewegingen, waaronder energieke shimmy’s, soepele arm- en hand bewegingen en heupisolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie- oefeningen.

Oriëntaalse workout: een leuke, intensieve en energieke les op wereldmuziek, waarbij je werkt aan kracht, conditie, lenigheid en danstechnieken. De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende dansstijlen zoals streetdance, modern, latin, en uit aerobics, vechtsport en yoga. Als basis gebruiken we de oriëntaalse dans.

Wanneer

Dinsdag 11 september 2012 Open dag

Start nieuwe lesblok op dinsdag 18 september 2012

Hoe laat

Oriëntaalse dans: 19.00 - 20.15 uur

Oriëntaalse workout: 20.15 - 21.15 uur

Waar 

Groeneweg 54

3531 VG Utrecht

Meer informatie

Site: http://sahmerandans.blogspot.nl

Mail: sahmerandans@gmail.com

Tel : 0619309194

Contact

T 06 19 30 91 94

M Sahmerandans@gmail.com

W http://sahmerandans.blogspot.com/

Adres
Frans Schubertstraat 30
3533 GW Utrecht Utrecht

Genres