Marjon

ZIMIHC zoekt medewerker publiciteit & gastvrijheid

15 januari 2018 17:14 | Gevraagd

ZIMIHC zoekt voor theater Zuilen in het Vorstelijk Complex

een medewerker publiciteit & gastvrijheid voor 28 uur

ZIMIHC staat al 28 jaar voor ‘Kunst in je leven’ en wil de amateurkunstenaar ondersteunen. Zij doet dit met haar drie theaters: ZIMIHC theater Wittevrouwen, ZIMIHC theater Zuilen, ZIMIHC theater de Stefanus en met ZIMIHC Maatwerk. De locatie Zuilen zoekt versterking voor het team. Wij willen daarmee het bereik van amateurkunstenaars, publiek en organisaties vergroten.

De nieuwe medewerker biedt ondersteuning op het gebied van publiciteit, gastvrijheid en uitstraling van de locatie. Zij of hij is ondernemend, zorgvuldig, gastvrij en is bereid om op wisselende tijden te werken (in de avonden en de weekenden).

We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker, die publiciteit als deskundigheid heeft en helder communiceert, schriftelijk én mondeling. Bovendien met de ambitie om amateurkunstenaars, de betrokken organisaties en hun bezoekers te ondersteunen met eindeloos geduld. En die ondanks dat geduld ook gewoon het werk gedaan krijgt in de beperkte tijd die ervoor staat, de richtlijnen en handboeken weet te gebruiken en  transparant werkt. Naast publiciteit zijn ook acquisitie, gastvrijheid, facilitaire en praktische taken op de werkvloer onderdeel van het takenpakket.

Lijkt dit je wel wat, mail ons dan direct! Ook met je vragen.
 

Je werkt in een klein vast team dat ondersteunt wordt door stagiaires en een grote groep vrijwilligers. Je werkt intensief met een grote groep partnerorganisaties.

Je hebt minstens MBO niveau en ervaring met de amateurkunst en je woont in de buurt. 

Informatie over ZIMIHC vind je op de website www.zimihc.nl

Voor inlichtingen over de functie mail naar de locatiecoördinator Leendert van Veldhuizen via l.vanveldhuizen@zimihc.nl

De uitgebreide functie is te vinden op: http://www.zimihc.nl/spotlights/pz_2012/werk/zimihc-zoekt-medewerker-publiciteit-gastvrijheid/

ZIMIHC is een servicegerichte en dienstverlenende organisatie. De medewerkers doen hun werk met enthousiasme en vaart.

Sollicitaties graag voor 1 februari 2018 richten aan personeelszaken Marjon van Laarhoven via m.vanlaarhoven@zimihc.nl

 

Contact

T 030-2762526/ 06-13458235

M m.vanlaarhoven@zimihc.nl

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

Genres