Marjon

ZIMIHC zoekt assistent locatiecoördinator in Wittevrouwen

13 oktober 2016 15:33 | Gevraagd

ASSISTENT LOCATIECOÖRDINATOR/GASTVROUW/GASTHEER

(24 uur per week )

Invulling via dienstverband bij ZIMIHC

ZIMIHC heeft als doel en missie het ondersteunen van de amateurkunstenaar. Zij doet dit onder andere met haar drie theaters: ZIMIHC theater Wittevrouwen, ZIMIHC theater Zuilen, ZIMIHC theater de Stefanus en met ZIMIHC Maatwerk. De locatie Wittevrouwen zoekt voor de afdeling verhuur versterking voor de assistentie van de locatiecoördinator.

De assistent locatiecoördinator is ondernemend, zorgvuldig, gastvrij en is bereid om op wisselende tijden te werken (ook in de avond en de weekenden). Draait zijn of haar hand niet om voor administratieve en secretariële werkzaamheden en beschikt over de nodige knowhow voor het werken met digitale systemen. Een hands-on mentaliteit is een must in deze functie even als flexibiliteit ten aanzien van de inzet.

Je werkt in een klein vast team dat ondersteunt wordt door een grote groep vrijwilligers. Regelmatig krijgen stagiaires een plek binnen de organisatie.

Je hebt minimaal een relevante MBO-opleiding en aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie. Gezien de werkuren is het van belang dat je in de buurt woont.

Informatie over ZIMIHC vind je op de website www.zimihc.nl

Voor inlichtingen over de functie kun je je wenden tot de locatiecoördinator van ZIMIHC theater Wittevrouwen Marion Haverkamp m.haverkamp@zimihc.nl of de stafmedewerker personeelszaken via m.vanlaarhoven@zimihc.nl

De uitgebreide functie is te vinden op

http://www.zimihc.nl/spotlights/pz_2012/werk/zimihc-zoekt-assistent-locatiecoordinator/

Reacties via de mail vóór 1 november 2016 naar Marjon van Laarhoven, personeelszaken via: m.vanlaarhoven@zimihc.nl

 

Contact

T 030-2762526/ 06-13458235

M m.vanlaarhoven@zimihc.nl

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

Genres