Marjon

Gezocht controller voor ZIMIHC

30 mei 2016 17:00 | Gevraagd

Ken je ZIMIHC in Utrecht? Kom bij ons!
ZIMIHC is op zoek naar een nieuwe PART-TIME CONTROLLER/HOOFD FINANCIËN voor 8-12 uur per week.

ZIMIHC wil amateurkunstenaars ondersteunen bij datgene wat ze willen doen en willen weten. ZIMIHC doet dit met de drie theaters en Maatwerk. ZIMIHC is voor ondersteuning van dit werk op zoek naar een part-time controller (en hoofd financiën).

De controller is verantwoordelijk voor het juist en tijdig opleveren van rapportages zoals financiële kwartaalrapportages, jaarrekeningen, begrotingen en meerjarenprognoses.

De controller vertaalt financiële informatie naar de werkzaamheden op de locaties en is sparring-partner voor de directie en de vier coördinatoren. Specifieke succesfactor in deze functie is de digitalisering van de administratievoering.

De functie vraagt enige flexibiliteit ten aanzien van de inzet. Drukke periodes vragen om een inzet van 1 à 2 dagen per week, terwijl in rustige periodes een inzet van 1 dag per week voldoende is. 

Je hebt minimaal een relevante associate degree of HBO-opleiding (bijv. VBA, SPD, HEAO) en aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie. Je bent bekend met subsidiestromen, subsidieverantwoordingen en administratievoering van gesubsidieerde projecten.

Wil je de hele vacature zien? Kijk bij mijn publicaties.

Contact

T 030-2762526/ 06-13458235

M m.vanlaarhoven@zimihc.nl

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

Genres