Petra van Driel

Anna Fantast

4 april 2012 14:29 | Aangeboden

ANNA FANTAST, het debuut van de Utrechtse schrijfster Petra van Driel, is nu verkrijgbaar. ANNA FANTAST is het ultieme voorbeeld van de FACEBOOKGENERATIE. In het experimentele verhaal wordt beschreven wat zich allemaal afspeelt in de wereld van een twintiger en haar vriendinnen voor wie DE ECHTE WERELD op het punt van beginnen staat.Fantasie en realiteit vallen meer dan eens samen en de mogelijkheden des levens lijken onbeperkt, totdat alles dreigt in te storten. ANNA FANTAST werd al in de zomer van ‘11 op de Utrechtse festivals In Vervoering en Mooie Woorden regelrecht vertegenwoordigd door de auteur zelf.

De ogenschijnlijk ongeordende stroom van bewuste en onbewuste gedachten, herinneringen en gevoelens geven de  wereld van ANNA FANTAST weer. De wereld beschouwd als een toneelstuk, dat zij zelf kan creëren.  Een spel waarin de hoofdrol aan Anna en haar 2 vriendinnen is toebedeeld en waarin Utrecht meer dan eens het toneel is van nachtelijke escapades. Een show waarin niets is wat het lijkt, zolang iedereen kan VLUCHTEN in tentamens, feest en drank.   

Door het personage ANNA FANTAST van binnenuit te bekijken, wordt duidelijk wat er achter haar woorden, acties en keuzes schuilgaat. De meeste vragen die in haar hoofd opkomen, zullen in dit boek niet beantwoord worden. Toch worden de grootste problemen opgelost en zal uiteindelijk blijken dat ‘tijd’ keer op keer de enige sleutel tot haar WAARHEID is.

In ANNA FANTAST zijnde gedachtenstromen en gebeurtenissen regelmatig geïllustreerd aan de hand van gedichten en afbeeldingen. Het boek telt 212 pagina’s, zwart-wit in paperbackuitvoering. Meer informatie is te vinden op www.petravandriel.nl/annafantast. ANNA FANTAST is te bestellen bij de uitgever: www.petravandriel.nlen te koop in de boekhandel. De winkelverkoopprijs bedraagt € 14,95 (incl. 6% BTW), ISBN:978-90-817050-1-1.

Contact

T 0634849249

M info@petravandriel.nl

W http://www.petravandriel.nl/

Genres