Pam

Ik ben Pam Verhoef, Cultureel Ondernemer bij ZIMIHC theater Zuilen. Als bouwkundig ingenieur wellicht een verrassende functie in een onverwachte sector maar ik voel mij hier als een vis in het water. Binnen deze kunstzinnige organisatie kan ik met creatieve tools mijn ondernemende, zakelijke kwaliteiten inzetten. Ik word ontzettend blij van gepassioneerde beoefenaars van theater, dans, muziek, taal, beeld, media etc ofwel KUNST!

 

Wanneer je interesse hebt om welke kunst of vorm van creativiteit dan ook ten tonele te brengen staan de deuren wagenwijd open en de thee klaar. ZIMIHC verwelkomt iedereen om het ‘podium te pakken’ of programmamaker te worden! Dus heb jij een idee voor een voorstelling, club, activiteit, album-release, programma, show, etc dan denk ik graag mee om dit te realiseren. We bieden jou workshop ook graag voor je aan of je kunt (met jouw club) aanhaken bij een van de initiatieven die bij ons worden georganiseerd.

 

In Zuilen en bij ZIMIHC draag ik bij aan het faciliteren van programma en producten voor verschillende doelgroepen en gelegenheden. Dan het liefst met een flinke scheut Kunst.

 

Lijkt het je leuk om ZIMIHC hierbij te helpen en vrijwilliger te worden? Stuur mij een e-mail want op het moment hebben we een o.a. marketing/acquisitie positie vrij.

 

Pam - 06 24 10 61 45

Contact

T 0624106145

M p.verhoef@zimihc.nl

W http://www.zimihc.nl/theaters/zuilen/

Adres
Prinses Christinalaan 1
3554JL Utrecht

Genres