Open Dans Utrecht

CONTACT DANS EN DANSIMPROVISATIE

Het lichaam, in beweging en stilte, is een wonderlijk voertuig van onze ziel. Bewegen vanuit mijn authentieke zelf, niet wetend, maar vertrouwend, brengt mij in een sprankelende, vreugdevolle ruimte, waarbinnen ik me vrij en veilig voel. Vanuit deze veilige plek kan ik de wereld en de ander ontmoeten. Telkens weer op een ontroerende en verassende manier.

De Stichting Open Dans organiseert contactdans en dansimprovisatie de cursussen. Je leert hier geen danstechnieken, maar je wordt uitgenodigd om je eigen bewegings- en belevingswereld alleen en in contact met anderen te verkennen. Dankzij opdrachten, verschillende soorten muziek en momenten van stilte, leer je beperkende patronen te herkennen en jezelf voor nieuwe mogelijkheden open te stellen.

DE ARGENTIJNSE TANGO

De Tango is een improvisatiedans die je op ontroerende wijze in contact brengt met jezelf en de ander. Los van de technische vaardigheden, is het juist het vermogen om samen te versmelten, te creëren en te stralen die van de Tango zo’n bijzondere beleving maakt.

De Stichting Open Dans organiseert via het Tango Atelier cursussen en workshops voor beginnende en gevorderde dansers. Ook privélessen zijn mogelijk.

Voor iedereen die houdt van dansen, improviseren en contact met anderen.

Versmelten in het moment. Tijdloos samen bewegen, verstild en stralend tegelijk.

Vraag folders aan voor de Contact Dans en/of Argentijnse Tango curssen.

tel: 030-276.2735

Contact

T 030 - 276 27 35

M opendans@hotmail.com

Adres
Simon Bolivarstraat 69
3573 ZK Utrecht

Genres