Noisy Poet

Singer-songwritercursus

27 Sep 2017 t/m 13 Dec 2017 | Muziek

Wat is Noisy Poet en wat kun je verwachten van de cursus?
Noisy Poet verzorgt singer-songwriterlessen waarbij we aandacht besteden aan... alles, eigenlijk. 

Tekstueel: waar haal je je inspiratie vandaan en waar schrijf je over? Hoe schrijf je een pakkende tekst (Nederlands, Engels, rijmend of juist niet)? Hoe blijf je origineel, voor je publiek maar ook voor jezelf? 

Muzikaal: hoe kom je op een melodie, op een begeleiding, welke sfeer heeft je liedje nodig, hoe bedenk je variaties? Voor zowel piano- als gitaarbegeleiding geven wij tips & tricks.

Zang & performance: als singer-songwriter ben je niet alleen een schrijver, maar ook een performer. Als je lied eenmaal in de grondverf staat, zijn wij nog niet klaar - we halen ook het beste uit de uitvoering. Op welke manier breng je je lied, welke technieken kunnen jou helpen en passen bij jouw verhaal en stem, hoe sta je op het podium?

Naast dit alles vinden we jouw input belangrijk. Heb je specifieke vragen of doelen, dan horen we die graag en helpen we je bij wat jij wilt leren. 

Dit alles in een gezellige groep, zodat je niet alleen van ons leert maar ook van elkaar. 

Voor wie? 
Heb je altijd al je eigen lied willen schrijven, maar zoek je manieren om te beginnen, of ben je al actief als singer-songwriter, maar ben je op zoek naar nieuwe invalshoeken en feedback? Kom langs, we kunnen al verklappen dat het heel inspirerend en leuk wordt!

Start:
In september of oktober 2017, bij voldoende aanmeldingen.

Aantal lessen:
10 

Dag & Tijd:
Op woensdag van 19.30u - 21.30u. 
Inloop vanaf 19.15u.

Kosten:
Volgt, na 13 september zullen we dit berekenen. We zullen je als geïnteresseerde tijdig op de hoogte brengen over de kosten, zodat je kunt beslissen of je je definitief wilt inschrijven.

Eerst proeven?
Op 13 september vindt de Noisy Poet intro-avond plaats. We maken kennis, je kunt aangeven wat je graag wilt leren en we gaan aan de slag met schrijf- en zangoefeningen. Zo krijg je een indruk van de cursus om te kijken of het iets voor je is! Zie FB-evenement.

Aanmelden cursus:
Geef je interesse aan door te mailen naar Noisypoetclass@gmail.com met je naam+achternaam, leeftijd en in het kort je ervaring in muziek maken / songwriting en met welk instrument je je begeleidt. We zullen je tijdig op de hoogte brengen of de cursus doorgaat.

Vragen? 
Mail of PM ons gerust.

We zijn heel benieuwd naar jullie!

*

Wie zijn wij? 
Merit is singer-songwriter bij de band Ilen Mer en ook actief als LIJO. Ze is afgestudeerd in de richting songwriting aan de Rockacademie in Tilburg en geeft lessen in piano en songwriting. Daarnaast produceert ze songs en schrijft ze voor andere artiesten.

Shanna is zangeres en performer en onder de naam Shanna Nicó brengt ze eigen nummers, werkt ze samen met andere muzikanten en is ze bezig met projecten als 'From The Heat'. Ze is afgestudeerd vocalist aan de Rockacademie en geeft zanglessen en coaching in performance.


Vind Noisy Poet hier op Facebook.

Locatie

Zimihc Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

27 september 2017 t/m 13 december 2017
19:30 tot 21:30

Kosten

150

Reserveren

noisypoetclass@gmail.com

Website

http://www.facebook.com/noisypoetclass