muziektheater GOED WERK

GOED WERK zoekt ZANGERS

30 mei 2016 14:35 | Gevraagd

GOED WERK zoekt amateur ZANGERS (tenoren en bassen)

 

In onze mini-opera ‘wij, gelukszoekers’ spelen de zangers vluchtelingen, Nederlandse vluchtelingen.

Het stuk gaat uit van het idee dat het ook hier in Nederland zou kunnen gebeuren, dat we op de vlucht moeten. En wat dan? De wanhoop, vertwijfeling, maar ook de boosheid die wij als westerse vluchtelingen zouden voelen proberen we te vangen in deze voorstelling, waarin je dus naast zingen ook gaat spelen. 

 

De mini-opera duurt ongeveer 15 minuten en heeft de vorm van een flashmob: In kleine groepjes trekken de zangers zingend vanuit het publiek naar een podium. Daar installeren de vluchtelingen zich met hun bagage voor een korte pauze. Via hun liederen begrijpen we iets meer van hun achtergrond. De ellende, de treurigheid, maar ook de moed en de opstandigheid. Maar tamelijk moedeloos pakken ze een voor een hun spullen weer op en trekken verder. Via het publiek verdwijnen ze weer, zachtjes zingend.

 

De muziek is speciaal voor deze voorstelling gecomponeerd door Liselotte Westerterp en is dus nog onbekend. Daarom hebben we naast de partituur oefenbandjes ingezongen. Op onze site vind je wat voorbeelden ervan. Het geeft een idee van wat het gaat worden, maar het wordt nog wat rauwer en grimmiger, onder andere door een elektrische gitaar eronder. 

 

We repeteren op 11 en 18 juni van 10-16 uur in Utrecht in Zimihc. Bouwstraat 55 in Utrecht.

3 juli hebben we een lokatie-repetitie in Linschoten, ook van 10-16 uur.

In september hebben we een paar opties voor voorstellingen. Maar we zijn vanaf half juli te boeken. Het is de bedoeling deze voorstelling 10 keer te gaan spelen. Tot uiterlijk december 2017.

En we gaan er een filmregistratie van maken. 

 

Het inschrijfgeld voor dit project is €25,-.  

 

Als je nog vragen hebt kun je bellen met Margrethe Beelen 06 44206360 of via info@muziektheatergoedwerk.nl 

www.muziektheatergoedwerk.nl

<div> </div>

Contact

T 0644206360

M info@muziektheatergoedwerk.nl

W http://www.muziektheatergoedwerk.nl/

Adres
de Duiker 8
3461 HN Linschoten

Genres