Music+ Academy

Masterclass Music+ in 1 dag

20 september 2012 15:14 | Aangeboden

Kom je op 21 oktober ook naar de masterclass Music+ in 1 dag in het Muziekhuis Utrecht?

Wat?

Maximaal 20 amateurmuzikanten leren in 1 dag én beter samenspelen, én krijgen zicht krijgen op hun persoonlijke weg richting ‘een completere muzikant’!

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf serieus neemt als (amateur)muzikant en een volgende stap wil maken. Uiteraard zijn zowel instrumentalisten als zangers van harte welkom.

Door wie?

Twee Music+ coaches: Esmée Olthuis en Daan Koch.

Programma

Gedurende de dag wisselen ‘samen’ en ‘individueel’ elkaar af. Het programma bestaat uit een aantal muziekateliers met de focus op ‘samen maken, spelen en leren’. In het muziekatelier ‘feedback op maat’ worden je persoonlijke leervragen wakker geschud. Via feedback, advies en eigen reflectie krijg je beter zicht op waar je staat, en op jouw mogelijkheden voor het vervolg.

De dag mondt uit in een spetterend eindoptreden waarbij publiek uiteraard welkom is!

‘Music+ in 1 dag’ helpt je de volgende stap te zetten naar een nog completere muzikant. Bovendien is deelnemen aan de Music+ in 1 dag dé manier om kennis te maken met de Music+ Academy, onze visie op leren en onze docenten.
Tenslotte kun je als deelnemer na deze dag lid worden van het Music+ Academy Platform: een netwerk forum voor de amateurmuzikant!

Klik hier voor meer detailinformatie