Museum Catharijneconvent

Gevraagd Pieten voor in het Huis van Sinterklaas

20 september 2011 10:49 | Gevraagd

Na de feestelijke intocht van Sinterklaas op 12 november in Utrecht heeft de goedheiligman zijn thuis gevonden in het Museum Catharijneconvent!

Sinterklaas zal daar van 13 november t/m 4 december zijn intrek nemen in de vertrekken van het museum. Het museum biedt de mogelijkheid aan alle kinderen in de regio Utrecht om Sinterklaas te ontmoeten.  Om het bezoek en de activiteiten voor de kinderen in goede banen te leiden ben ik op zoek naar vrijwilligers die zich als Zwarte Piet hiervoor willen inzetten.

We zoeken bijvoorbeeld een Wegwijspiet, Kleedpiet, Schminkpiet, Pieten die kunnen zingen en Pieten die kunnen jongleren: er is van alles mogelijk. We zijn al erg blij als je een paar dagen, in de periode van 13 november t/m 5 december, dit als vrijwilliger zou willen doen. Uiteraard wordt er voor eten en drinken gezorgd en hebben we een kleine attentie voor je als dank voor je hulp.

 Eind oktober of begin november zullen we een kick-off dag organiseren waar alle praktische zaken worden uitgelegd en waar door een dramadocente de fijne Pieten-kneepjes zullen worden uitgelegd.

Mocht je je als Piet  willen aanmelden dan kun je een mail sturen naar h.vandermeulen@catharijneconvent.nl.

Contact

T 030-2313835

M h.vandermeulen@catharijneconvent.nl

W http://www.catharijneconvent.nl/

Adres
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht

Genres