Museum Catharijneconvent

Huis van Sinterklaas zoekt Sint en Pieten

10 september 2013 16:03 | Gevraagd

Na de feestelijke intocht van Sinterklaas in Utrecht heeft de goedheiligman wederom zijn thuis gevonden in museum Catharijneconvent!

Sinterklaas zal daar van 17 november t/m 5 december zijn intrek nemen in de vertrekken van het museum. Het museum biedt de mogelijkheid aan alle kinderen in de regio Utrecht om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten.  Om het bezoek en de activiteiten voor de kinderen in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich als Sinterklaas en Piet hiervoor willen inzetten.

De Pieten zullen de kinderen en hun (groot)ouders of de juffen/meesters begeleiden door het Huis van Sinterklaas.

We zijn al erg blij als je een paar dagen, in de periode van 17 november t/m 5 december, dit als vrijwilliger zou willen doen. Uiteraard wordt er voor eten en drinken gezorgd en ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Begin november zullen we een kick-off dag organiseren waar alle praktische zaken worden uitgelegd en waar door een dramadocente de fijne Pieten- en Sinterklaaskneepjes zullen worden uitgelegd.

Mocht je je als Piet of Sinterklaas willen aanmelden dan kun je een mail sturen naar h.vandermeulen@catharijneconvent.nl

Contact

T 030-2313835

M h.vandermeulen@catharijneconvent.nl

W http://www.catharijneconvent.nl/

Adres
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht

Genres