Mister Motley

NIEUW: Mister Motley #28EN/EN Amateur en Professional

In de wereld van de kunst wordt het onderscheid tussen amateur en professional benadrukt, betwist of weggepoetst, maar punt van gesprek is het op dit moment zeker. In deze Motley onderzoeken we de grenzen tussen de professional en de amateur.

Met onder meer een verhaal over een bloemenverkoper die uitgroeide tot gevierd kunstenaar, en de jongen die zijn woede vastlegde op polaroids en daarmee  - onbedoeld - succes kreeg. Verder: het werk van David Bade, herman de vries, Lucky Thief, Chistian Finne, Mathilde Rosier, Ad Gerritsen, Gijs Frieling, en meer.

Opdrachten van Dieuwke Spaans, Pilvi Takala, Marijke van Warmerdam, Gabriel Lester, Karin van Dam, Paulien Oltheten.

Op de cover: een aquarel uit een project van kunstenaar Birthe Leemeijer. Lees meer over dit project in mister Motley. 

 

Wie is mister Motley

Mister Motley is een fullcolor magazine over beeldende kunst. Ieder nummer heeft een thema, zoals VolkskunstImagoAngst en recentelijk: EN/EN Amateur en Professional

Mister Motley laat je kennis maken met het perspectief van de professionele kunstenaar. Dit houdt in dat we dicht bij de bron van het maken blijven en inzichten aanbieden vanuit de gedachtenwereld van de kunstenaar. De website wordt dagelijks aangevuld met tekst en beeld over opmerkelijke tentoonstellingen, er zijn diverse blogs, bijvoorbeeld over volkskunst en kleding(geen mode) en  kunstenaarsopdrachten om zelf te maken en in te zenden.

www.mistermotley.nl

info@mistermotley.nl

Contact

M info@mistermotley.nl

Genres