Martine Werners

BO!NK zoekt nog spelers voor De Kersentuin!

18 januari 2012 09:25 | Gevraagd

Deze zomer voert BO!NK Theaterproducties haar eigen bewerking van Tsjechov’s klassieker De Kersentuin op. De regie is in handen van Martine Werners. Een uitdagende productie op twee prachtige speelplekken in de open lucht.

Meespelen?
BO!NK zoekt voor deze productie nog een paar spelers met enthousiasme, passie, inzet en ervaring met (tekst)toneel. We zoeken het volgende:

  • een vrouw van 20-25 jaar
  • een vrouw van 30-50 jaar
  • een man van 20-25 jaar
  • een man van 40-60 jaar

De audities zijn op maandag 6 februari 2012 om 19.00 uur. Als je wordt gekozen, kun je direct meedoen aan de repetitie die avond.

Wil je meespelen, meld je dan aan door een mail te sturen naar boinktheaterproducties@gmail.com met als onderwerp ‘De Kersentuin auditie’.

Repetities
De repetities beginnen op 6 februari 2012 bij Muziekschool Backstage in Zeist. Vaste repetitieavond is de maandagavond.

Speeldata
29 en 30 juni en 1 juli 2012 op Landgoed Schovenhorst te Putten.
6, 7 en 8 juli 2012 op Fort Vechten te Bunnik.

De Kersentuin
In De Kersentuin is iedereen op zoek, maar waarnaar? Het oude moet wijken voor het nieuwe en de veranderingen die dat met zich meebrengt, laten niemand onberoerd. De Kersentuin is een clash tussen oud geld en nieuwe tijden. Jonge mensen die het leven willen aangaan, ontmoeten mensen op wie de ervaring drukt. Allemaal hunkeren ze naar liefde. Allemaal proberen ze het leven in eigen hand te nemen. Allemaal beschikken ze over het feilloze vermogen om de verkeerde beslissing te nemen. We zien hen terugkeren op het landgoed waar ze gelukkig waren. Verandering is ook voor hen noodzakelijk, maar ze twijfelen, verdringen en wachten af.

BO!NK Theaterproducties
BO!NK Theaterproducties is een dynamische stichting die op een professionele manier theaterproducties maakt. Niet voor niets staat BO!NK voor:

Boeiend, Ontroerend, Inspirerend, Natuurlijk en Krachtig.

Contact

M martine.werners@gmail.com