Martine Werners

BO!NK Theaterproducties zoekt spelers (m/v) voor De Kersentuin

8 december 2011 10:24 | Gevraagd

Op Fort Vechten wordt elk jaar in het laatste weekend van juni het ‘Kersenfestival’ gevierd. Er kan dan culinair en cultureel genoten worden van het zomerfruit van de streek: de Kers. Jaarlijks speelt een ander gezelschap één toneelstuk: De Kersentuin van Anton Tsjechov. Sinds 2011 is er een tweede speellocatie; Landgoed Schovenhorst te Putten.

Deze zomer zal BO!NK Theaterproducties haar eigen bewerking van Tsjechov’s klassieker De Kersentuin opvoeren. De regie is in handen van Martine Werners. Een uitdagende productie op twee prachtige speelplekken in de open lucht.

BO!NK zoekt voor deze productie spelers (m/v) met enthousiasme, passie, inzet en ervaring met (tekst)toneel. De audities zijn op  zondag 8 januari 2012.

Wil je meespelen, meld je dan aan door een mail te sturen naar boinktheaterproducties@gmail.com met als onderwerp ‘De Kersentuin auditie’.  

Repetities
De repetities beginnen in februari 2012 bij Muziekschool Backstage in Zeist. Vaste repetitieavond is de maandagavond.

Voorlopige speeldata
29 en 30 juni en 1 juli 2012 op Fort Vechten te Bunnik.
6, 7 en 8 juli 2012 op Landgoed Schovenhorst te Putten.

De Kersentuin
In De Kersentuin is iedereen op zoek, maar waarnaar? Het oude moet wijken voor het nieuwe en de veranderingen die dat met zich meebrengt, laten niemand onberoerd. De Kersentuin is een clash tussen oud geld en nieuwe tijden. Jonge mensen die het leven willen aangaan, ontmoeten mensen op wie de ervaring drukt. Allemaal hunkeren ze naar liefde. Allemaal proberen ze het leven in eigen hand te nemen. Allemaal beschikken ze over het feilloze vermogen om de verkeerde beslissing te nemen. We zien hen terugkeren op het landgoed waar ze gelukkig waren. Verandering is ook voor hen noodzakelijk, maar ze twijfelen, verdringen en wachten af.

BO!NK Theaterproducties
BO!NK Theaterproducties is een dynamische stichting die op een professionele manier theaterproducties maakt. Niet voor niets staat BO!NK voor:

Boeiend, Ontroerend, Inspirerend, Natuurlijk en Krachtig.

Contact

M martine.werners@gmail.com