LIZ, Utrechts Ensemble voor Muziektheater

Monty Python's Spamalot

11 oktober 2016 21:23 | Aangeboden

Monty Python’s Spamalot komt naar theater Stefanus! Op 9, 11, 12 en 13 november strijkt deze hilarische musicalversie van Monty Python and the Holy Grail neer in Overvecht. LIZ, Utrechts Ensemble voor Muziektheater, brengt de musical met een cast van 21 acteurs en een 13-koppig orkest.

Spamalot is geschreven door Eric Idle, een van de drijvende krachten achter Monty Python, en was al met veel succes te zien op onder meer West End en Broadway. In deze hilarische komedie krijgen Koning Arthur en zijn dappere Ridders van de Ronde Tafel de opdracht van God op zoek te gaan naar de heilige graal. De queeste lijkt eenvoudig, maar of het zootje ongeregeld dat op pad gaat erin zal slagen deze te volbrengen...?

Spamalot combineert de fantastische humor van Monty Python met spectaculaire zang- en dansnummers. Legendarische scènes uit de Holy Grail, zoals de Knights who say Ni, de belegerde Fransozen en de heilige handgranaat, zullen niet ontbreken. Voor iedereen die de film heeft gezien een feest der herkenning, voor iedereen die hem niet kent een gegarandeerd hilarische avond.

De kaartverkoop voor de zes voorstellingen is gestart via www.lizmuziektheater.nl. De voorstellingen zijn te zien op:

- woensdag 9 november, 20.00 uur

- vrijdag 11 november, 20.00 uur

- zaterdag 12 november, 14.00 uur en 20.00 uur

- zondag 13 november, 14.00 uur en 20.00 uur

Toegangsprijs: € 20.00

Contact

M lizmuziektheater@gmail.com

W http://www.lizmuziektheater.nl/

Adres
p/a Burgemeester van Tuyllkade 11bis
3553 AA Utrecht

Genres