KZHM

Dubbelconcert KZHM & Magic Orchestra

10 Nov 2018 | Muziek

Op zaterdagavond 10 november organiseert het KZHM een bijzonder dubbelconcert. Voor dit concert hebben we het Magic Orchestra van Farmer Music uitgenodigd. Tijdens dit concert zal het KZHM het programma spelen dat wij tevens zullen spelen op concours op 24 november in Veldhoven.

Magic Orchestra
Het orkest bestaat uit ervaren amateurs uit de randstad en daarbuiten. Zij komen per project bij elkaar voor 5 repetitie dagen. In deze dagen studeren ze bekende en onbekendere filmmuziek die zij in 2 concerten ten gehore brengen samen met een projectkoor.

En het blijft niet bij alleen muziek. Er worden ook beelden vertoond die samenhangen met de muziek en er wordt op een innovatieve manier gebruik gemaakt van special effects. Zo is het niet alleen voor de musici, maar ook voor de bezoekers een totaal beleving.

Afgelopen september (21 en 22) hebben zij de 2e editie van Magic of the Movies gedaan. Maar liefst 90 man en vrouw stond op het podium in het Diligentia Theater in Den Haag. Tijdens het dubbelconcert op 10 november zal het orkest in kleinere bezetting een greep uit het repertoire spelen.


Het concert vindt op 10 november 2018 plaats in het Egelingtheater (Kunstenhuis Zeist) en begint om 20 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk.
Voor dit concert zijn er maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Voorkom teleurstellingen aan de deur en reserveer vooraf je kaarten via reserveren@kzhm.nl

Locatie

Theater de Egeling
Egelinglaan 2b
3705TC  Zeist

Wanneer

10 november 2018 t/m 10 november 2018
20:00 tot 22:00

Kosten

10

Reserveren

reserveren@kzhm.nl

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.kzhm.nl/archief/nieuws/111-dubbelconcert-10-november