Kunstgilde Heuvelrug

Het Gildehuis is het kunst- en ontmoetingscentrum van het Kunstgilde. Daar worden exposities gehouden, workshops gegeven, werkbijeenkomsten en lezingen georganiseerd. In het Gildehuis is ook onze bibliotheek gevestigd. Deze bestaat uit een uitgebreide collectie kunstboeken.

Op dit moment telt het Kunstgilde 175 leden, die hoofdzakelijk uit het Kromme Rijngebied en Heuvelrug Zuidoost komen. Het Kunstgilde is er voor beoefenaars van beeldende kunst, zoals tekenen, schilderen, grafische technieken, boetseren en beeldhouwen. Zowel amateur als (semi-) professioneel. Ook kunstliefhebbers zijn van harte welkom als lid of donateur.

Voor uitvoerenden van en geinteresserden in beeldende kunst in Leersum en omgeving. Het Kunstgilde heeft op dit gebied veel te bieden. Op onze site vindt u de nodige informatie. Of loop eens binnen tijdens één van de exposities. Er is altijd wel iemand die u te woord kan staan.

Als lid van het Kunstgilde kunt u gebruik maken van diverse activiteiten en faciliteiten.

Het Kunstgilde heeft een breed aanbod aan werkgroepen[/vet] . Daar wordt met elkaar gewerkt om elkaar te stimuleren en te inspireren. Het Gildehuis is na de renovatie en verbouwing een prachtige, centraal gelegen ruimte waar u als lid kunt [vet]exposeren[/vet]. Er zijn regelmatig [vet]workshops[/vet] en [vet]excursies. Ieder jaar is er een atelierroute waar leden hun huizen en ateliers openstellen. Kom kijken!

Contact

M webmaster@kunstgildeheuvelrug.nl

W http://www.kunstgildeheuvelrug.nl/

Adres
Kerkplein 10
3956 BW Leersum

Genres