Koperkwintet 'PentaBrass' Woerden

Wij zijn het koperkwintet PentaBrass, maken al jaren samen met veel plezier muziek en willen dat graag aan u laten horen. Voor u als luisteraar valt er veel te genieten, wanneer wij spelen. Wij kunnen zelf een programma voor u samenstellen, of een programma wordt in overleg met u samengesteld.

Alhoewel koperblaasmuziek vooral de laatste jaren aan een opmars is begonnen, is het zeker geen nieuw fenomeen. Getuige de veelheid aan repertoire, zijn er door de hele muziekgeschiedenis koperblazers geweest. Koperkwintet ‘PentaBrass’ speelt dan ook muziek vanaf de renaissance tot en met heden, van voor Bach tot na the Beatles zogezegd.

Ons koperkwintet wordt gevormd door twee trompetten, een hoorn, een trombone en een bastuba, gespeeld door resp. Cor Pronk, Jan van der Schee, Bert Davidson, Eric-Jan Verburg en Derkjan van Bunnik. Cor Pronk, tevens artistiek leider, is beroepsmusicus en dirigeert verschillende harmonieorkesten en geeft trompetles. De andere leden van het kwintet zijn goede amateurs, die zich graag laten leiden door Cor Pronk. Samen staan we voor muziek, dat met enthousiasme en vaart wordt gebracht.

Wij verzorgen voor u een concert op maat. Wilt u een koffieconcert of een concertavond, een koorbegeleiding of opluistering van een feestelijke gelegenheid, of welke aanleiding tot het ten gehore brengen van muziek dan ook, u kunt altijd bij ons terecht.

Indien u geïnteresseerd bent en u wilt een optreden, of onze repertoirelijst, neem dan contact op met ons.

Contact

T 0348-424996

M b.davidson@hccnet.nl

Adres
Boterbloemweide 126
3448 HX Woerden

Genres