Tekstschrijver Jeroen C. Muts

Ervaren Scenarioschrijver

Tekstschrijver Jeroen C. Muts schrijft teksten voor diverse scenario's. Denkt u hierbij aan de film, theater en de gaming -industrie. Mijn diensten als schrijver zijn snel, fantasierijk en ik ben een flexibele allrounder. Voor meer informatie en een voorbeeld van een scenario klikt u hier 

Website optimalisatie door SEO-webteksten | meer zoekmachine bezoekers

Website optimalisatie door SEO–webteksten zorgt voor meer bezoekers door zoekmachines. Een hogere positie in de zoekmachines is noodzakelijk om voldoende klanten te werven. Als SEO-tekstschrijver schrijft Tekstschrijver J.C. Muts webteksten die optimaal gericht zijn op zowel zoekmachine als bezoeker. Uw SEO-teksten worden standaard voorzien van pakkende titels en omschrijvingen. Deze worden getoond bij uw website in de zoekresultaten van Google. Gebruikers klikken zo eerder door naar uw site. 

SEO-tekstschrijver gezocht?

Iedere website of webshop heeft de behoefte aan persoonlijke en unieke teksten. Uniek qua doelgroep, diensten en producten, maar ook uniek SEO - geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op internet zoeken uw potentiële klanten via zoekmachines, zoals Google, altijd op trefwoorden naar hun behoeftes. De websites die op deze zoekactie van toepassing zijn moeten bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Daarbij geldt dat websites en webshops die speciaal geoptimaliseerd zijn met SEO – webteksten relevanter zijn dan websites zonder seo-teksten. De websiteteksten die aansluiten op de trefwoorden uit deze zoekopdrachten zorgen ervoor dat uw website hoog eindigt in de zoekmachineresultatenlijsten. 

Tekstschrijver J.C. Muts schrijft graag unieke en speciaal geselecteerde seo-webteksten voor uw website. Vraagt u gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden via info@jcmuts.nl .