boost voor je creatieve talent

Zin in een boost voor je creatieve talent? 

Storing AUB is een plek voor inspiratie, experiment en creatieve ontwikkeling. De trajecten (cursussen, workshops, coaching) geven je ruimte om nieuwe input en ideeën op te doen, even helemaal te resetten en/of je talenten fris te onderzoeken.

Storing AUB staat open voor makers uit alle creatieve disciplines en kunstvormen. Dus of je nu fotografeert, schildert, tekent, filmt, ruimtelijk werk maakt, illustreert, met textiel, keramiek of mixed media werkt, of juist graag eens over de schutting wilt kijken: je bent welkom. Belangrijker dan achtergrond of opleiding zijn nieuwsgierigheid, zin om te experimenteren en de drang om te je te blijven ontwikkelen. Storing AUB gaat niet over technische vaardigheden (die heb je vast al volop of je bent bezig die op te doen) maar over waar het bij kunst echt om draait: jouw verhaal als maker, het creatieve proces en de zeggingskracht van de beelden die je maakt.

In voor- en najaar starten nieuwe trajecten in de werfkelders van In de Ruimte aan de Oudegracht in Utrecht-Centrum. Alle info vind je op www.storingaub.nl

Er zijn drie trajecten:

  • Storing AUB | de kunst van het creatieve dwalen (traject 1)
  • Storing AUB | autobiografisch werken (traject 2)
  • Storing AUB | broedplaats voor eigen projecten (traject 3)

Leuk om Storing AUB te volgen? Kijk op facebook of instagram of ga naar de website en meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

 


Publicaties van boost voor je creatieve talent: