JAMkids

JAMkids

Zing en swing mee met kinderband de JAMkids! Met weer veel nieuwe liedjes op de lijst voor de hele kleintjes tot en met de grotere kinderen! Kinderen worden uitgenodigd om mee te doen op het podium. Zing, dans of speel mee tijdens het optreden. Voor kinderen van alle leeftijden en ouders, opa’s en oma’s.

De JAMkids is een interactieve voorstelling vóór kinderen, maar dus ook vooral dóór kinderen!
Zo kunnen ze mee zingen op het podium met hele echte muzikanten en je zo eventjes een echte artiest voelen, je mag vals zingen, je mag prachtig zingen, je mag ook alleen maar lekker dansen op het podium of misschien alleen maar even naar Papa en Mama zwaaien, ook heel leuk!

Wil je je even een echte artiest wanen, even Beyoncé zijn, Douwe Bob of Nielson, of lekker meezingen als Bob de Bouwer, K3 zijn, of gewoon Poesje Mauw door een echte microfoon zingen met een echte band, dan kun je je van tevoren opgeven bij het podium!

Je kunt een liedje kiezen uit vele hits van nu!
Het allerbelangrijkste is dat je vooral heel veel plezier hebt!

De JAMkids is een initiatief van zangeres Rini Kleijn, een bekende naam in de muziekwereld. Zij wil met name het plezier in muziek maken overdragen op kinderen van jong tot oud.
Zij verwierf bekendheid met I’ve Got The bullets, tourde daarmee in binnen- en buitenland, deed veel radio&tv, (countdown, toppop, Hollands Glorie, Los Vast etc) heeft diverse CD’s opgenomen o.a. bij George Kooymans (Golden Earring) en Michel van Schie/ Tjeerd van Zanen (Anouk), trad op met o.a. Bangles, Frankie Miller, Candy Dulfer, Herman Brood etc. Trad jarenlang met de kindervoorstelling op de Parade op, o.a. in Barcelona en won daarmee het Gouden Ei voor de beste kindervoorstelling!
Treedt momenteel op in vier bands en startte onlangs haar eigen zangschool. Zie ook: www.rinikleijn.nl

Zij wordt begeleid door:
Alfred van der Linden: Gitaar (Bintangs, Frank kraaijenveld groep, The Juniors, Big Bam Boom band)
Fred de Sevren Jaquet: Basgitaar(Big Bam Boom band, Arrows)
Jan Lammers: Toetsen (JAFT)
Marcel Poeze: Drums

Youtube:
Ik neem je mee: https://youtu.be/7WEqw0tV7t8 

Parijs: https://youtu.be/JBO0vUbXNb8

In de maneschijn: https://youtu.be/bkXAQyLacP0

Zie ook onze facebookpagina JAMkids

info: ckleijn@telfort.nl