Interkerkelijk koor Sjofar

Sjofar Amersfoort zoekt pianist(e)

4 juni 2011 15:03 | Gevraagd

Ons interkerkelijk koor Sjofar zoekt een pianist om ons te begeleiden tijdens repetities en optredens.

Ons koor wordt door een professionele dirigent gedirigeerd. Alhoewel hij prima piano speelt is de combinatie begeleiden en dirigeren niet goed voor de kwaliteit die we willen leveren. Vandaar dat we op zoek zijn naar een vaste begeleider.

We hebben ongeveer 45 zeer enthousiaste leden. Het is alweer 2 jaar geleden dat we een CD hebben gemaakt, die goed verkocht is.
Ons repertoire is heel veelzijdig, van gospel tot rustige lythurgische nummers, gezongen in het Nederlands of in het Engels.

Naast de wekelijkse repetitie op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in de Hoeksteen in Amersfoort. Daarnaast treden we ongeveer 10 - 12 keer per jaar op.
Natuurlijk beseffen we dat sommigen best wel zouden willen begeleiden, maar niet elke dinsdag avond. Toch komen we dan graag in contact met U. In overleg tussen u en de dirigent zouden we dan ook een andere regeling kunnen afspreken. In dit gesprek kunnen we dan ook afstemmen welke vergoeding ertegen over zal staan.

De optredens zijn veelal in kerkdiensten, maar ook doen we mee met bijvoorbeeld de dag van de amateurkunst in Amersfoort. Eens per jaar hebben we een grootst concert.

Via onze website sjofar.org kunt u nog aanvullende informatie verkrijgen.
Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via het mailadres of telefoonnummer 06 53 95 97 25
 

Contact

T 06 5395 9725

M info@sjofar.org

W http://www.sjofar.org/

Genres