Inge van Oudenallen

Creatief weekend wolvilten: woonkei van vilt

23 juni 2015 12:28 | Aangeboden

Datum: vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni
Duur: één weekend
Tijdstip: vrijdag 26 juni aankomst tussen 12 en 18 uur, tot en met zondag 28 juni (je kunt deze dag blijven zolang je wilt)
Locatie: B&B het Oranjetipje in De Pol (Overijssel/De Weerribben)

Wat kun je verwachten tijdens het creatief weekend?

  • Twee overnachtingen in een ‘groene’ b&b met nationaal Park ‘de Weerribben’ om de hoek
  • Workshop Woonkei vilten met viltontwerper Inge van Studio Namenia
  • Het hele weekend verwennerij door Loekie en Willem van het Oranjetipje met ambachtelijke ontbijtjes, lunches en diners van met biologische ingrediënten die zó uit de moestuin komen
  • Vrije tijd om op pad te gaan in de omgeving of gewoon lekker te ontspannen

Over de workshop: Maak een woonkei van vilt!  

Maak je eigen originele woonkei van vilt! Ik leer het je in een viltworkshop van één dag. Op een bijzondere buitenlocatie, tussen de kruiden en groenten. We werken met de beste kwaliteit merinowol in wit- en grijstinten. Eerst vormen we de vulling van de steen, draperen de wol er omheen en daarna aan de slag met het vervilten van de wol. Je maakt één grote woonkei van vilt of meerdere kleintjes. Je kunt je kei gebruiken als poefje, kussen, gewoon voor de sier of voor je huisdier of kids om mee te spelen. Tussendoor krijgen we een (h)eerlijke lunch van Loekie.

Meer informatie en aanmelden

Heb je al zin in vilten en culinair genieten? Meld je snel aan voor dit bijzondere weekend, er is plek voor maar 10 deelnemers! Tot en met 5 mei 2015 krijg je vroegboekkorting en betaal je slechts €220,- p.p. Daarna geldt de normale prijs van €245,- p.p.

Meer informatie lees je in de flyer: Creatief weekend wolvilten_woonkei van vilt_flyer

Je kunt je aanmelden voor het creatieve weekend wolvilten door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!