Gospelgroep Reflection

Reflection repeteert elke woensdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in de Pniëlkerk aan de Lessinglaan te Utrecht (wijk Oog in Al). Het orkest repeteert gemiddeld eens in de zes weken mee. Reflection werkt ca. tien keer per jaar mee aan kerk- of jeugddiensten, ook organiseren we regelmatig een concert.

Het zingen en musiceren bij Reflection geeft een extra dimensie aan onze geloofsbeleving. Wij willen op die manier iets laten zien van de liefde en goedheid van onze God. Het doel van Reflection is om op een creatieve manier om te gaan met het geloof en zo de boodschap van het evangelie te verspreiden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Of je zingt of een instrument bespeelt, iedereen tussen de 15 en 30 jaar is van harte welkom. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie, kom dan eens op een repetitieavond kijken en luisteren. Je hoeft geen auditie te doen, maar onze dirigent luistert wel voor welke stemsoort jouw stem geschikt is. Het kan zijn dat er momenteel een wachtlijst is voor een stemgroep of orkest, maar per geval kijken wij wat mogelijk is en op welke termijn. Ook zijn wij altijd op zoek naar ondersteuning van onze technici.

info@gospelgroep-reflection.nl

www.gospelgroep-reflection.nl

Contact

M info@gospelgroep-reflection.nl

W http://www.gospelgroep-reflection.nl/

Adres
H. van Lunterenstraat 100
3404 AG IJsselstein

Genres