FotoClub Leidsche Rijn

FotoClub Leidsche Rijn is opgezet in 2002 door de Stichting Maatschappelijke Ontwikkeling Leidsche Rijn (SMOL) in samenwerking met César Noordewier. De club wil dit jaar op eigen benen gaan staan en een eigen vereniging oprichten.

Op de clubavonden wordt elke maand een foto-opdracht uitgereikt. De resultaten ervan worden vervolgens onder het genot van een drankje, samen met de groep bekeken en besproken. Het is de bedoeling dat de 3 mooiste foto's van een opdracht op de foto's pagina van onze website worden getoond.

Ook worden er komend clubjaar weer gezamenlijk buitenopdrachten uitgevoerd. Hierbij maken we op vrijdagavond of op een zaterdag een uitstapje naar een leuke fotolocatie. Door thema avonden te organiseren en bijvoorbeeld beroepsfotografen uit te nodigen worden ook specifieke onderwerpen behandeld.

FotoClub Leidsche Rijn is een gezellige club voor iedereen die van fotograferen houdt of beter wil leren fotograferen. Mensen zonder ervaring zijn ook van harte welkom bij de club. Speciaal voor hen worden in een aantal avonden de basisbegrippen uitgelegd. Kijk in de agenda op onze website voor de planning.

Neem voor meer informatie contact op met ons op via info@fclr.nl.

www.fclr.nl

Contact

M info@fclr.nl

W http://www.fclr.nl/

Genres