Fort aan de Klop

Genieten op een prachtige historische locatie
Aan de rand van Utrecht, op nog geen kwartiertje fietsen van de Dom, ligt Fort aan de Klop. Het fort werd rond 1850 gebouwd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Vandaag de dag kun je er onder het genot van een hapje en een drankje even helemaal ontspannen. Ook is het een inspirerende locatie voor je feest, zakelijke bijeenkomst of bruiloft… midden in het groen en toch vlakbij de stad! 

Brasserie
Centraal op het twee hectare grote fortterrein vind je Brasserie het Wachthuis en het zonnige ruime terras. Een bijzondere stek voor een doordeweekse lunch, zondagse brunch of zwoele zomeravond, waarbij de kinderen zich prima vermaken op het grasveld of met onze huisgeitjes. Kortom; een unieke plek in Utrecht, waar je binnen no time de drukte van het dagelijks leven achter je laat. 

Camping
Van april tot september verandert Fort aan de Klop in een knusse stadscamping met de sfeer van een natuurkampeerterrein. Op de wallen van het fort is plaats voor 25 tenten. Ideaal voor wandel- en fietstrekkers, een weekendje weg of een buurt-kampeerweekend.
 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.fortaandeklop.com


Publicaties van Fort aan de Klop:

Contact

T 030 - 266 05 55

M ellen@fortaandeklop.com

W http://www.fortaandeklop.com/

Adres
1e Polderweg 4
3563 MC Utrecht

Genres