Ellen Verbunt

Schilderen is mijn passie. Mijn specialiteit zijn portretten, van volwassenen enkinderen. Mijn schilderstijl is door de jaren heen geëvolueerd van een expressionistische naar een meer realistische stijl. Mijn kleurgebruik is mijn 'visitekaartje'. Ik werk met eersteklas olieverf met een hoge pigmentwaarde en ik wil de kracht van dit pigment optimaal gebruiken. Ik meng kleuren niet maar zet ze naast elkaar zodat ze elkaar versterken of ik bouw de kleur op met verschillende dunne kleurlagen. Een schilderij moet leven, het geeft mij een gevoel van trots en tevredenheid als ik dit terug zie in mijn schilderijen. Het is de kroon op mijn werk als ik dit zelfde gevoel teweegbreng bij de kijker.

Wanneer ik  een portret schilder probeer ik de ' ziel' van het model te 'pakken' en  natuurlijk is het belangrijk dat het portret lijkt.

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn werk en u zou graag een portret van uzelf of van uw kind door mij willen laten schilderen, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Zie mijn website voor meer informatie over mijn stijl en mijn mogelijkheden.

Om mij te bereiken kunt u een mail sturen naar everbunt@casema.nl of bellen met 030 - 2317829


Publicaties van Ellen Verbunt:

Contact

T 0302317829

M everbunt@casema.nl

W http://www.ellenverbunt.nl/

Adres
Vrouwjuttenstraat 30 A
3512 PS Utrecht

Genres